fbpx

Kennis en Expertise

Het ARTON team
ART-Team_Leon_Vrielink_675x675px

Leon Vrielink is een business consultant en operational manager, gespecialiseerd in projectoptimalisatie, LeanSixSigma en het ontwikkelen van klantgerichte organisaties. Verkocht jaren geleden zijn bedrijf aan Wegener, vervulde diverse managementfuncties bij DHL / Deutsche Post en leerde de praktijk van de betonwereld kennen bij BTB Riedas.

Leon Vrielink

Directie - Finance & control - Inkoop - Proces management - VGM
ART-Team_Patrick_Martens675x675px

Patrick Martens is een gepassioneerd bouwer, die sinds 2001 bij een groot aantal spraakmakende bouwprojecten betrokken was. Was directeur-eigenaar van BTB en later BTB Riedas, waarmee hij naam maakte in de wereld van betonbouw. Heeft een groot kennisnetwerk, dat hij graag voor opdrachtgevers inzet.

Patrick Martens

Directie - Advisering - Calculatie - Technische uitvoering - Project management
ART-Team_Jan-Willem_Lievers_675x675px

Jan Willem Lievers is onze ervaren tendermanager. Dankzij zijn kennis wordt iedere calculatie gegarandeerd realistisch en praktijkgericht. Verder zet hij zijn tanden graag in complexe ruwbouwprojecten, zoals hij dat bijvoorbeeld deed voor BAM en Boele & Van Eesteren, als opdrachtgever van Arton bij Hoog Catharijne en Amsterdam Valley.

Jan Willem Lievers

Tendermanager
ART-Team_Tomas_de-Melo_675x675px

Dé voldoening voor uitvoerder Tomás de Melo? Die voelt hij wanneer hij samen met zijn collega’s projecten tot leven wekt. Tomás houdt van structuur in zijn werk: hij behoudt altijd het overzicht, zonder de details uit het oog te verliezen. Daarnaast beschikt hij over een berg ervaring, opgedaan bij (bouw)bedrijven in Portugal, Duitsland en Nederland.

Tomás de Melo

Uitvoering
ART-Team_Sophie-Nabuurs_675x675px

Sophie Nabuurs is georganiseerd, zorgvuldig en toegewijd: ze zet haar tanden graag in een project. Na een uitstapje in het bankwezen ontdekte Sophie dat het toch echt de bouwbranche is die haar hart sneller laat kloppen. Haar belangrijkste motivatie: gebouwen op de wereld zetten met een Arton-handtekening.

Sophie Nabuurs

Junior Werkvoorbereider
ART-Team_RamenDeLaRiva_675x675px

De sterke punten van Ramon de la Riva? Zijn positivisme en aanstekelijke enthousiasme. Ramon gaat iedere dag met een glimlach aan het werk en kan oprecht genieten van de bijzondere betonwerken die hij en zijn mensen realiseren. Nog een pre: Ramon spreekt Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Daardoor is hij vaak de spil in internationale bouwteams.

Ramon De La Riva

Uitvoering
ART-Team_Rob_de-Geus_675x675px

Geen uitdaging is te groot voor Rob de Geus. ‘Kan het niet linksom, dan gaan we rechtsom’, is zijn motto. ‘En anders omhoog of omlaag.’. Maakte ooit carrière bij de marine, maar van de bouw gaat zijn hart écht sneller kloppen. Was onder andere mede-eigenaar van BTB Riedas, werkte als zzp’er voor Arton en is sinds 2021 in vaste dienst.

Rob de Geus

Uitvoering
ART-Team_Mark_Gerlag_675x675px

Mark Gelag heeft een brede passie voor bouwen, maar de natte betonbouw vind hij toch echt het allermooiste. Vooral het ‘van niets iets maken’ spreekt hem aan. Hij geniet dan ook van iedere gerealiseerde betonconstructie. Verder is Mark een geboren teamleider, die de verschillende kwaliteiten van mensen inzet om ze als team optimaal te laten presteren.

Mark Gerlag

Uitvoering
ART-Team_Nicole_Blokvoort_675x675px

Nicole Blokvoort

ART-Team_Rob_van_Herwijnen_675x675px

Rob van Herwijnen

ART-Team_Sebastiaan_Blankestijn_675x675px

Sebastiaan Blankestijn